Antena Meniu Search
x

Video Planul de răzbunare al srilankezului care a fost dat afară de la un fast-food din Capitală. Poliţiştii l-au prins înainte de a ieşi din ţară

Camerele de supraveghere ale unui mall din Capitală au surprins momentul în care un angajat din Sri Lanka ia casa de marcat a unui fast food cu toţi banii din ea. Şi pleacă. Aproape 20 de mii de lei ar fi paguba. Iar jaful nu ar fi unul clasic, doar pentru bani. Ar fi vorba de răzbunare. Individul fusese concediat de patron. Între timp, a fost prins pe Aeroportul Otopeni. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 29.01.2024, 12:38

Vezi și

Bărbatul de 35 de ani, imigrant din Sri Lanka, este fost angajat al restaurantului din complexul comercial din Sectorul 5 al Capitalei. În urmă cu o lună a fost concediat, iar din răzbunare, pe data de 20 ianuarie a intrat în restaurant la o oră în care centrul comercial era închis şi a furat din seiful metalic suma de 19.600 de lei, după care a fugit cu banii.

A fost surprins de camerele de supraveghere, iar managerul restaurantului este cel care a dat alarma a doua zi, când a văzut că banii lipsesc. Poliţiştii au deschis o anchetă iar în urma cu două zile bărbatul a fost prins pe Aeroportul Henri Coandă în timp ce încerca să fugă cu suma furată în Sri Lanja. A fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior s-a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Planul de răzbunare al srilankezului care a fost dat afară de la un fast-food din Capitală. Poliţiştii l-au prins înainte de a ieşi din ţară