Antena Meniu Search
x

Video Planul diabolic pus la cale de un bărbat din Techirghiol. După o ceartă cu soția, s-a urcat pe bloc și a dat foc apartamentului în care locuiau

Incendiul izbucnit sâmbătă seară într-un bloc din Techirghiol a fost provocat intenţionat. Suspectul este unul dintre locatari care ar fi dat foc apartamentului în care locuia. Individul era în conflict cu soţia dar din fericire femeia şi copilul lor nu se aflau în casă în acel moment. 

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 13:37

Vezi și

Cei doi s-au certat în repetate rânduri, așa că femeia și-a luat copiii și a plecat de acasă. În acel moment bărbatul și-a ieșit din minți, nu a mai avut acces în apartament, așa că s-a urcat pe bloc și în acest fel a reușit să incendieze locuința. Pompierii au ajuns la fața locului chemați chiar de femeia care a aflat de incendiu direct de la soțul ei.

Bărbatul spune că regretă ce a făcut 

Au ajuns aici pompierii, au stins incendiul în aproximativ 30 de minute, dar apartamentul este complet distrus. Bărbatul a fost reținut 24 de ore și astăzi a fost arestat pentru 30 de zile, a recunoscut planul macabru și spune că regretă. De cealaltă parte, femeia abia astăzi a depus plângere la poliție și a cerut un ordin de protecție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Planul diabolic pus la cale de un bărbat din Techirghiol. După o ceartă cu soția, s-a urcat pe bloc și a dat foc apartamentului în care locuiau