Antena Meniu Search
x

Video Planuri de vacanţă schimbate după incendiile devastatoare din Grecia sau Turcia. Românii s-au reorientat spre destinaţii din ţara noastră

Incendiile devastatoare cu care se confruntă ţările cele mai vizitate de turiştii români îi fac pe aceştia să-şi schimbe planurile de concediu. Cei mai mulţi şi-au anulat ori schimbat destinaţiile de concediu.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 09.08.2021, 09:07

Vezi și

Românii s-au văzut nevoiţi să-şi reprogrameze concediile sau să aleagă alte destinaţii. Potrivit reprezentanţilor agenţiilor de turism, aproximativ 40% dintre programări sau rezervări au fost deja anulate sau schimbate, dacă erau în zone precum Turcia sau Grecia.

Astfel că românii s-au reorientat spre alte destinaţii. Aici, vorbim despre Bulgaria, Muntenegru şi Croaţia. Au fost şi români care au ales, în schimbul vacanţelor din Grecia, un concendiu pe litoralul românesc, în staţiunile montane din România sau în Delta Dunării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Planuri de vacanţă schimbate după incendiile devastatoare din Grecia sau Turcia. Românii s-au reorientat spre destinaţii din ţara noastră