Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ploieștean se leagă de două butelii, aruncă benzină și e gata să-și încheie socotelile. Băiatul i-a murit la doar 18 ani

Un ploieștean a comis un act de mare disperare, după ce reprezentanții primăriei au venit cu un executor pentru evacuarea lui din locuință. Autoritățile au decis să-l evacueze din locuința socială, pe motiv că o ocupă în mod abuziv, atât el, cât și mama lui, o femeie bolnavă psihic.

de Redactia Observator

la 10.10.2018 , 17:05

Un ploieștean a comis un act de mare disperare, după ce reprezentanții primăriei au venit cu un executor pentru evacuarea lui din locuință.

Autoritățile au decis să-l evacueze din locuința socială, pe motiv că o ocupă în mod abuziv, atât el, cât și mama lui, o femeie bolnavă psihic.

Astfel, bărbatul, care locuiește pe strada Panciu din Ploiești a amenințat că se sinucide, legându-se cu lanțul de două butelii, stropindu-se cu benzină și amenințând că își dă foc, în momentul când executorii au venit să îl evacueze din casă.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi locuiesc într-o casă a municipalității de câțiva ani, însă autoritățile au decis să-i evacueze pe amândoi, pe motiv că o ocupă în mod abuziv. Decizia trebuia pusă în aplicare în 2014, însă autoritățile l-au păsuit după ce fiul său, în vârstă de 18 ani, a murit.

Pe acelaşi subiect

Chiar daca se plange de lipsa unui imobil, barbatul nu ar sta rau la capitolul utilitati. Desi nu are curent, pentru ca nu are contract cu primaria, omul ar detine un televizor care ar fi costa nu mai putin de 7000 de lei. Banii i-ar fi obtinut, dupa ce in 2014 Gigi Becali l-ar fi trimis pe Ionut Lutu sa ii ofere barbatului suma de 20.000 de lei.

Cazul lui Doru Gheorghe este cunoscut inca din 2014. El a avut un fiu  de 18 ani bolnav de tetrapareză, care a murit în braţele tatălui său. Si atunci primaria a acceptat sa ii mai lase in locuinta, tocmai prentru boala tanarului.

Doru Gheorghe are in prezent un dosar depus la Administratia Serviciilor Sociale si Comunitare Prahova, pentru a primi legal o locuinta, dar potrivit criteriilor de acordare persoanele inscrise nu trebuie sa fi ocupat abuziv un spatiu al municipalitatii. Ceea ce in cazul sau deja s-a intamplat. Surse din interiorul institutiilor care s-a ocupat de cazul barbatului.

Jandarmii au intervenit pentru rezolvarea situației.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Ploieștean se leagă de două butelii, aruncă benzină și e gata să-și încheie socotelile. Băiatul i-a murit la doar 18 ani