Antena Meniu Search
x

Accident mortal în Băicoi. Trei maşini s-au făcut praf pe DN1, traficul este complet blocat pe sensul de mers către Ploiești

Accident cumplit în această dimineaţă, pe DN1, la Băicoi. Sunt mai multe victime, după un carambol violent.

Accident cumplit în această dimineaţă, pe DN1, la Băicoi. Sunt mai multe victime, după un carambol violent.

(Actualizare): Două persoane au murit şi alta a fost rănită, fiind transportată la spital, în urma unui accident rutier produs marţi dimineaţă pe DN 1, în judeţul Prahova, în apropierea oraşului Ploieşti.

Accidentul a avut loc în dreptul comunei Păuleşti.

Ştirea iniţială:

Centrul Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliţiei Române, a transmis că în accidentul de pe DN 1 Ploieşti – Braşov, produs pe raza localităţii Băicoi, au fost implicate trei autoturisme.

„Au fost implicate șase persoane din trei mașini. Doi răniți au fost găsiți încarcerați, iar dintre ei, unul a murit. Pentru al doilea rănit se efectuează manevre de resuscitare”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ, prin dirijare.

La locul producerii accidentului se circulă în coloană în ambele sensuri, fiind estimate ca în aproximativ 30-45 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident mortal în Băicoi. Trei maşini s-au făcut praf pe DN1, traficul este complet blocat pe sensul de mers către Ploiești