Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un pod din Gorj s-a prăbuşit peste muncitori. Patru oameni au fost răniţi

Un pod în reparaţii, din localitatea Stoina (Gorj), s-a prăbuşit, în urmă cu câteva momente, iar şapte oameni au fost răniţi. Cel mai probabil, victimele sunt chiar muncitorii care lucrau la pod.

de Alin Tarnovschi

la 18.04.2019 , 14:00

Un pod în reparaţii, din localitatea Stoina (Gorj), s-a prăbuşit, în urmă cu câteva momente, iar şapte oameni au fost răniţi. Cel mai probabil, victimele sunt chiar muncitorii care lucrau la pod.

UPDATE 13.45. 'Două persoane (un bărbat şi o femeie) au fost prinşi de traversa căzută. Pompierii militari au intervenit pentru extragerea acestora. Alţi doi bărbaţi au suferit leziuni minore în urma accidentului. Femeia care a suferit leziunile cele mai grave urmează să fie preluată de elicopterul SMURD de pe stadionul din localitatea Stoina, unul dintre bărbaţi este transportat la spitalul din Târgu-Cărbuneşti, iar ceilalţi doi bărbaţi la spitalul din Târgu-Jiu', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

UPDATE 12.25. După efectuarea recunoaşterii de la faţa locului, a fost dezactivat Planul Roşu de Intervenţie, iar cele două victime vor fi preluate şi transportate la spital.

Vezi și

UPDATE 12.20. 'Două victime au fost prinse sub traversa prăbuşită. Una a fost scoasă şi se lucrează pentru cealaltă. Victimele sunt conştiente. Apelantul a semnalat că au fost şapte victime, dar doar două au fost prinse.', a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Pe acelaşi subiect

Potrivit primelor informaţii, o traversă a podului s-a prăbuşit de la înălţime şi a căzut peste oameni.

Din cauza numărului mare de victime, autorităţile din Gorj au activat planul roşu de intervenţie.

Pod prăbuşit peste muncitori în localitatea Stoina

La faţa locului se deplasează două autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecialpă pentru transport victime multimple, două ambulanţe SMURD şi două echipaje ale SAJ Gorj.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un pod din Gorj s-a prăbuşit peste muncitori. Patru oameni au fost răniţi