Antena Meniu Search
x

Video Podul Palatului Arhiepiscopal care a ars nu avea autorizaţie. Administraţia locală anunţă că nu vor fi daţi bani pentru refacerea imobilului

A început evaluarea pagubelor materiale produse în urma incendiului de sâmbătă, care a mistuit acoperişul şi podul Arhiepiscopiei Tomisului, din Constanţa. În spaţiul cuprins de flăcări existau bunuri ale mai multor preoţi şi călugări însă clădirea a fost cea care a suferit cele mai mari distrugeri. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 18.10.2022, 13:51

Vezi și

Din verificările efectuate până în acest moment nu a existat o autorizaţie de construcţie pentru podul Palatului Arhiepiscopal care a ars.

Fără fonduri pentru refacerea Palatului Arhiepiscopal

Reprezentanţii Primăriei spun că supraetajarea neasigurată a fost edificată în 2007, însă ultima autorizaţie emisă şi solicitată de Arhiepiscopia Tomisului a fost în anul 2000 pentru gardul de jur împrejurul Arhiepiscopiei. 

Aşadar, imobilul Arhiepiscopiei nu a fost vreodată verificat sau sancţionat iar acum este tardiv pentru că fapta s-a prescris. Administratorul oraşului susţine că nu ar fi etic să fie alocate fonduri pentru refacerea imobilului atâta vreme cât vorbim de o construcţie care nu avea autorizaţie. În plus, acesta susţine că majoritatea bisericilor din Constanţa, fie nu au autorizaţie, fie nu respectă autorizaţia pe care au primit-o. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Podul Palatului Arhiepiscopal care a ars nu avea autorizaţie. Administraţia locală anunţă că nu vor fi daţi bani pentru refacerea imobilului