Antena Meniu Search
x

Pofta pentru faimoşii mici de pe Dealu Negru putea să o coste 16.000 de euro pe o tânără din Brăila

Un popas pe Dealu Negru a costat-o pe o tânără 16 mii de euro! S-a oprit să guste din faimoşii mici de Deduleşti, dar şi-a uitat geanta cu toate economiile.

Vezi și

Un popas pe Dealu Negru a costat-o pe o tânără 16 mii de euro! S-a oprit să guste din faimoşii mici de Deduleşti, dar şi-a uitat geanta cu toate economiile. A avut noroc şi şi-a recuperat banii, pentru că o angajată care a găsit comoara a anunţat imediat Poliţia.

Când a văzut Poliţia la poartă, una din angajatele care a găsit banii a crezut că iar trebuie să dea declaraţii. Agenţii aveau însă alte planuri.

În urmă cu două zile, femeia curăţa mesele restaurantului unde lucrează, când a zărit o geantă abandonată. Spune că nu s-a gândit nicio secundă să păstreze suma uriaşă care se afla înăuntru, peste 16 mii de euro. 

Banii îi aparţineau unei tinere abia întoarse din Italia, care oprise să guste din celebrii mici de Deduleşti. La plecare, şi-a uitat geanta în care se aflau toate economiile ei. Plănuia să-i dea avans la bancă, pentru a-şi lua un apartament nou. Nu este prima oară când clienţii uită sume mari în acest local. 

Codul penal îi obligă pe românii care găsesc bunuri pe stradă să le returneze proprietarilor sau să anunţe poliţia, în termen de 10 zile. Cei care nu o fac riscă 3 luni de închisoare sau amendă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Pofta pentru faimoşii mici de pe Dealu Negru putea să o coste 16.000 de euro pe o tânără din Brăila