Antena Meniu Search
x

Video Poliţia a cerut teste ADN pentru a stabili cine e femeia găsită tranşată în saci, pe un cămp de lângă Autostrada Bucureşti - Piteşti

Anchetatorii încearcă să pună cap la cap informaţiile strânse în cazul cadavrului găsit în saci pe un câmp din apropierea autostrăzii Bucureşti Piteşti. Criminaliştii ar fi conturat deja profilul victimei, dar aşteaptă rezultatele testelor ADN pentru a fi siguri 100% că pista este cea corectă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 08.04.2024, 16:24

Vezi și

Rezultatele acestei testări ADN sunt foarte importante pentru că în acest fel anchetatorii vor putea să asocieze trupul neînsufleţit pe care l-au găsit pe câmp cu un nume. Există o bănuială pe care procurorii o au deja. Ar fi vorba despre o femeie de 30 de ani, dată dispărută de familie din Bucureşti. Anchetatorii aşteaptă însă datele de la laborator pentru a fi siguri că este vorba despre una şi aceeaşi persoană.

Rudele femeii respective spun că nu cred că cineva ar fi vrut să-i facă rău. Abia după ce anchetatorii vor reuşi să o identifice, vor putea face şi următorul pas, mai exact să stabilească un cerc de suspecţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Poliţia a cerut teste ADN pentru a stabili cine e femeia găsită tranşată în saci, pe un cămp de lângă Autostrada Bucureşti - Piteşti