Antena Meniu Search
x

Video Crimă sinistră în Dâmbovița: o tânără a fost găsită cu trupul tranșat, lângă autostradă. Primele indicii despre asasin

Poliţia, în alertă - un criminal sadic este în libertate. Trupul tranşat al unei tinere a fost găsit lângă autostradă, la o oră de Bucureşti. Zeci de anchetatori au intrat într-o cursă contra-cronometru pentru identificarea victimei şi a asasinului. Au câteva indicii şi speră că probele ADN le vor da şi mai multe informaţii pentru a dezlega sinistrul mister. 

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 06.04.2024, 19:28

Vezi și

Descoperirea lugubră a fost făcută de trei bărbaţi, pe un câmp din Olteni, Dâmboviţa, chiar lângă autostrada Bucureşti - Piteşti. Se întorceau cu maşina de la serviciu, când şoferul a frânat înmărmurit.

  • Descoperitorul cadavrului: A zis: uite un picior de om! Unde? Acolo! Zice: du-te să vezi dacă, într-adevăr, este un picior de om. Am mers până acolo şi am zis - hai să mergem de aici că într-adevăr e un picior. Ne-am urcat în maşină, am mers la poliţie.

Şirul ororilor a continuat. Pe câmp, agenţii au mai găsit o bucată din corpul unei femei. 

  • Iulian Costache, primar Ulieşti: Lângă acest picior se mai afla un sac în care era cadavrul. Adică corpul, capul şi restul organelor.
Pe acelaşi subiect

Tânără găsită tranșată lângă București. Poliţiştii au izolat zona şi au chemat criminalişti

Cele mai apropiate bucăţi de cadavru le-au găsit la doi, trei metri de autostradă şi au extins cercetările. 

  • Cristi Popovici, reporter Observator: Este o desfăşurare impresionantă de forţe. Sunt zeci de poliţişti şi jandarmi care caută probe în apropierea locului unde a fost găsit cadavrul. Fragmente umane au fost descoperite împrăştiate pe o rază de câteva sute de metri, lângă autostrada Bucureşti-Piteşti.
  • Viorel Polexe, inspector-şef IPJ Dâmboviţa: Au fost găsite părţi ale corpului mâncate de animalele din zonă, de aici. Ceea ce am căutat, am găsit, urmând a fi examinate acum la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa.

La prima vedere, criminaliştii cred că victima avea în jur de 30 de ani şi că ar fi fost omorâtă în urmă cu o lună. Asasinul învelise trupul ciopârţit în folie de plastic şi îl ascunsese într-un sac. Cadavrul a ieşit la iveală când animelele sălbatice au sfârşiat sacul. 

  • Cristi Popovici, reporter Observator: Aici este locul unde a fost găsit cadavrul. Se vede clar urma. Ce nu simțiți dumneavoastră este mirosul greu, pestilențial, semn ca trupul era de mult timp aici și intrase în stare de putrefacție.

Poliţiştii au deja indicii despre victimă. Localnicii au răsuflat uşuraţi când au aflat că nu este din partea locului

  • Iulian Costache, primar Ulieşti: Ar putea fi din judeţul Argeş. Persoană dispărută de acolo, ce surse am de la organele competente.

Anchetatorii cred că victima este o femeie care a fost dată dispărută cu mai multe de o lună în urmă. Aşteaptă, însă, rezultatul analizelor ADN ca să fie siguri. De asemenea, au şi un suspect, din cercul apropiat de cunoştinţe al victimei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 13 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Crimă sinistră în Dâmbovița: o tânără a fost găsită cu trupul tranșat, lângă autostradă. Primele indicii despre asasin