Antena Meniu Search
x

Poliția răspunde acuzațiilor mamei implicate în scandalul din mall-ul bucureștean

Poliția dă replica mamei încătușate într-un mall din București, sub acuzația că și-ar fi lovit copilul. Versiunea noastră e bazată pe probe”, e răspunsul.

Poliția răspunde acuzațiilor aduse de Gabriela Bălan, mama implicată în scandalul din mall-ul bucureștean - Observator

Poliția dă replica mamei încătușate într-un mall din București, sub acuzația că și-ar fi lovit copilul. Versiunea noastră e bazată pe probe”, e răspunsul venit la acuzația că agenții care au încătușat-o au agresat-o fizic și verbal pe femeie.

Într-un interviu exclusiv pentru Observator, Gabriela Bălan a susținut că polițiștii i-au adresat remarci rasiste și au bătut-o. Femeia a negat însă că și-ar fi lovit copilul.

Însă purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Diana Sarca, a venit cu clarificări, într-o intervenție la Antena 3, la Sinteza Zilei.

”Versiunea noastră este bazată pe probe. Seara a venit acel apel, că o persoană se comportă agresiv cu copilul. Au ajuns doi agenți de poliție și au găsit-o pe femeia în cauză însoțită de un bărbat și o altă femeie, precum și copilul. Și-au declinat calitatea și au cerut să se legitimeze sau să comunice datele. L-a lovit pe primul polițist în față, cel care ceruse datele. S-a trecut la imobilizarea femeii, moment în care l-a agresat și pe al doilea polițist”, a declarat Diana Sarca.

”Sunt camere în toată zona, imaginile sunt de bună calitate. Sunt probe în dosarul penal. Imaginile prezentate sunt doar un fragment. Datele pe care le-am primit de la colegii, toată perioada indicată, de la apel până la părăsirea complexului, au fost ridicate imaginile. Când i s-a solicitat să se legitimeze a refuzat. S-a cerut comunicarea datelor de stare civilă, atunci a intervenit agresiunea”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliției, pentru Antena 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliția răspunde acuzațiilor mamei implicate în scandalul din mall-ul bucureștean