Antena Meniu Search
x

Poliția argentiniană, care investighează moartea lui Maradona, a făcut percheziţii la cabinetul medicului acestuia

Poliția argentiniană a percheziționat casa și cabinetul unuia dintre medicii lui Diego Maradona, luând dosarele medicale ca parte a investigațiilor privind moartea vedetei de fotbal în vârstă de 60 de ani, care a provocat un val de durere în toată țara.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.11.2020, 07:37

Neurologistul Leopoldo Luque şi Maradona, după operaţia pe creier - Profimedia Images / Imagini de arhivă

Înlăcrimat, medicul spune că i-a dat cel mai bun tratament posibil legendei fotbalului, care a murit la 60 de ani, de la un atac de cord, în urma unei operații pe creier.

Neurologul Leopoldo Luque a declarat reporterilor după percheziții că le-a dat anchetatorilor toate înregistrările tratamentului administrat lui Maradona, precum și computerele, hard disk-urilor și telefoanelor mobile.

El a insistat că și-a dat toată silinţa şi l-a tratat corect pe Diego Armando Maradona, însă legendarul fotbalist a făcut întotdeauna numai ce a vrut el.

„Știu ce am făcut. Știu cum am făcut-o…. Sunt absolut sigur că ceea ce am făcut a fost cel mai bine pentru Diego, cât am putut de bine ”.

Luque a spus că Maradona a fost un pacient dificil și că a fost dat afară din casă de către acesta de mai multe ori.

"Diego a făcut ce a vrut", a spus Luque. "Diego avea nevoie de ajutor. Nu a existat nicio modalitate de a ajunge la el şi de a-l convinge să facă altceva decât ce dorea el"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Poliția argentiniană, care investighează moartea lui Maradona, a făcut percheziţii la cabinetul medicului acestuia