Antena Meniu Search
x

Poliţia caută un şofer din Dolj care a semănat groază pe o şosea, în Bistriţa (video)

Poliţia caută un şofer din Dolj care a semănat groază pe o şosea, în Bistriţa, fiind filmat de un alt participant la trafic.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.06.2019, 11:25

Şofer din Dolj căutat de Poliţie
Poliţia caută un şofer din Dolj care a semănat groază pe o şosea, în Bistriţa (video) - Captură video

Poliţia caută un şofer din Dolj care a semănat groază pe o şosea, în Bistriţa, fiind filmat de un alt participant la trafic.

Un șofer care a condus duminică seara un autoturism înmatriculat în Dolj, la intrare în Bistriţa, este căutat de poliție, după ce un alt participant la trafic l-a filmat cu telefonul mobil.

Acesta făcea zig-zag-uri pe drumul național, fiind surprins în Livezile, municipiul Bistrița și respectiv Unirea. Cel care l-a filmat cu telefonul mobil povestește într-o postare pe Facebook faptul că s-a intersectat cu șoferul în cauză într-o benzinărie și că era foarte beat, scrie Bistriţeanul.

De asemenea, acesta spune că a alertat poliția, însă nicio patrulă de la Rutieră nu a ajuns în zonă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am venit din Livezile în spate la mașina din filmare. Șoferul beat rupt, de foarte foarte multe ori era să cadă în șanț în Livezile, iar pe Bulevardul Republicii, în Bistrița, era să intre în câteva mașini și să ia copacii de pe margine. În Viișoara, în sensul de la Rompetrol, am reușit să vorbesc cu el și omul nu știa pe ce lume e. Beat rupt, omul nu a vrut să lase mașina și a zis că o să oprească într-o parcare să doarmă. Am sunat la poliție în momentul când am întrerupt filmarea, prin Unirea, am sesizat ce se întâmplă, dar până în sensul din Viișoara nu am văzut o patrulă, deși mi s-a spus că trimite o patrulă să îl oprească”, precizează Daniel Ștefan Buhai, în postarea sa de pe Facebook.

IPJ prin purtătorul său de cuvânt Diana Pintea confirmă faptul că incidentul a fost sesizat, însă spune că șoferul nu a mai fost găsit de patrula în cauză și că se fac cercetări pentru identificarea sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliţia caută un şofer din Dolj care a semănat groază pe o şosea, în Bistriţa (video)