Antena Meniu Search
x

Poliţia cere ajutorul oamenilor pentru prinderea unui bărbat care a nenorocit un bătrân: 'Dacă îl recunoaşteţi, sunaţi la 112'

Poliţia Capitalei a cerut ajutorul oamenilor pentru identificarea şi prinderea unui bărbat suspectat că a bătut cu sălbăticie un bătrân, într-un mijloc de transport în comun.

Poliţia Capitalei a cerut ajutorul oamenilor pentru identificarea şi prinderea unui bărbat suspectat că a bătut cu sălbăticie un bătrân, într-un mijloc de transport în comun.

Potrivit anchetatorilor, totul s-a întâmplat pe 29 aprilie, într-un mijloc de transport în comun din Sectorul 6 al Capitalei.

Bărbatul, prezentat ca suspect în fotografiile puse la dispoziţie de Poliţie, ar fi nenorocit un bătrân în vârstă de 73 de ani după ce l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele.

"Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru identificarea bărbatului din imagini, bănuit de comiterea unei infracţiuni de lovirea sau alte violenţe, săvârşită la data de 29 aprilie a.c., asupra unui bărbat, în vârstă de 73 de ani, în timp ce se aflau într-un mijloc de tranport în comun, pe raza sectorului 6", se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Barbatul este cautat de Politie dupa ce a batut un batran in Bucuresti

Poliţiştii au oferit presei o serie de trei imagini cu persoana suspectată, iar cei ce pot oferi detalii ce ar ajuta la identificarea acestuia sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliţia cere ajutorul oamenilor pentru prinderea unui bărbat care a nenorocit un bătrân: 'Dacă îl recunoaşteţi, sunaţi la 112'