Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliția din Botoșani cumpără 6 WC-uri din lemn pentru posturile de la sate după ce a primit BMW-uri pentru oraș. Cât costă toaletele din fundul curţii

Poliția din Botoșani cumpără 6 WC-uri din lemn, la preţul de 9.000 de lei pentru sediile rurale, după ce a primit BMW-uri pentru oraș, arată o anchetă publicată de Botoșăneanul.

de Redactia Observator

la 15.05.2023 , 15:57

Poliția din Botoșani cumpără 6 WC-uri din lemn pentru posturile de la sate după ce a primit BMW-uri pentru oraș. Reacţia IPJ Poliția din Botoșani cumpără 6 WC-uri din lemn pentru posturile de la sate după ce a primit BMW-uri pentru oraș. Reacţia IPJ - https://www.botosaneanul.ro/

Situaţie de râsu'- plânsu' pentru Poliţia din Botoşani care intenţionează să cumpere "șase unități clasice WC din lemn de rășinoase, cu dimensiunile de 120 cm x 120 cm x 220 cm, neracordabile la utilități" pentru suma de 9.000 de lei. Toaletele din lemn vor ajunge în fundul curţii la șase posturi de poliție rurale din județ pentru a le înlocui pe cele existente şi degradate. În acelaşi timp, de luna trecută, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani are în dotare două noi autospeciale de poliție, marca BMW 320i xDrive, de peste 66.000 de euro, care vor fi folosite de polițiștii rutieri.

Potrivit Botoşăneanul, în județul Botoșani sunt funcționale 71 de sedii de poliție rurale și aproape toate au toalete în fundul curții, "care mai ales pe timpul verii, emană un miros pestilențial". Construirea unor toalete noi, moderne, racordate la canalizare, nu a fost nici măcar luată în calcul pentru că nu au fost alocate resurse. 

IPJ Botoșani, despre noile WC-uri de lemn pentru polițiști

Articolul continuă după reclamă

Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani a reacţionat spunând că trebuie ţinut cont de specificul zonelor, adică nu există canalizate în satele unde se află posturile de poliţie respective. Biroul de comunicare al IPJ Botoșani a precizat pentru Mediafax că pe 9 mai 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, prin Serviciul Logistic-Compartimentul Achiziții publice, a publicat pe platforma SEAP o ofertă de achiziție directă pentru 6 toalete din lemn. Acestea vor fi montate în locațiile în care se impune înlocuirea toaletelor vechi.

"Este o soluție temporară, până la renovarea posturilor de poliție. Cu privire această achiziție, trebuie să ținem cont și de specificul zonelor pentru care se realizează aceasta. Cele 6 unități sunt neracordabile la utilități, iar acest lucru se află în directă legătură cu faptul că în localitățile pentru care se intenționează realizarea achiziției, nu sunt utilități".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Poliția din Botoșani cumpără 6 WC-uri din lemn pentru posturile de la sate după ce a primit BMW-uri pentru oraș. Cât costă toaletele din fundul curţii