Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţia italiană l-a arestat din nou pe Robert Cezarin, poreclit "molestatorul din Bologna". Se află la a treia victimă

Robert Cezarin Tivadar, poreclit "molestatorul din Bologna" de presa italiană a fost arestat din nou, după ce a mai comis o faptă.

de Redactia Observator

la 21.04.2018 , 15:18

Poliţia italiană l-a arestat din nou pe Robert Cezarin, poreclit "molestatorul din Bologna". Se află la a treia victimă Poliţia italiană l-a arestat din nou pe Robert Cezarin, poreclit "molestatorul din Bologna". Se află la a treia victimă

Robert Cezarin Tivadar, poreclit "molestatorul din Bologna" de presa italiană a fost arestat din nou, după ce a mai comis o faptă.

Tânărul, în vârstă de 30 de ani, se afla în vizită la mama sa.

Acesta a urmărit o tânără studentă, în jurul orei 6 dimineața, pe aleea Santa Lucia din centrul istoric al orașului Bolognia, la intrarea unui bloc, încercând să o violeze. Tânăra a reușit cu greu să scape din mâinile agresorului, lovindu-l cu telefonul în cap şi ochi.

Articolul continuă după reclamă

„Am fost beat”, a declarat Cezarin Tivadar polițiștilor echipei mobile care l-au arestat. Românul ar fi explicat că simte un fel de impuls imprevizibil și nu se poate stăpâni la vederea fetelor pe care le întâlnește întâmplător pe stradă. Aceeași justificare pe care tânărul o dăduse și după arestarea din 2014, când și-a cerut scuze orașului și victimelor sale, spunând că nu se poate controla atunci când exagerează cu alcoolul.

În 2014 a primit 2 ani cu suspendare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Poliţia italiană l-a arestat din nou pe Robert Cezarin, poreclit "molestatorul din Bologna". Se află la a treia victimă