Meniu LIVE
Search
x

Poliţia Rutieră continuă razia pe şosele. Şofer găsit pozitiv pentru consumul de cannabis

Poliţia Rutieră a continuat vânătoarea de şoferi care se urcă băuţi sau sub influenţa substanţelor interzise la volan. Au avut loc razii în mai multe judeţe din ţară.

De Redactia Observator la 21.07.2019, 11:36
Vezi și

Poliţia Rutieră a continuat vânătoarea de şoferi care se urcă băuţi sau sub influenţa substanţelor interzise la volan. Au avut loc razii în mai multe judeţe din ţară. În Mureş, un şofer a rămas fără permis şi i-a fost deschis dosar penal după ce rezultatul la DrugTest a ieşit pozitiv pentru consumul de cannabis.

Şoferii depistaţi pozitiv pe Drug Test au fost conduşi la spital, pentru recoltarea de probe biologice. Vor rămâne fără permis şi li se va deschide dosar penal.

Alt judeţ, aceeaşi situaţie. În Mureş, un autoturism în care se aflau 4 tineri, cu vârste între 19 şi 24 de ani, a fost tras pe dreapta.

Şi pentru că şoferul manifesta un comportament ciudat, echipajul a solicitat ajutor prin staţie.

Emanuela Rugina, subinspector: Un conducator auto aflat sub infuenta substantelor psihoactive, poate deveni agresiv si poate trece foarte usor de la o stare de calm, la o stare de nervozitate.

Testul a ieşit pozitiv pentru cannabis în cazul conducătorului auto, aşa că poliţiştii au început controalele. Surpriza se afla în borseta unuia dintre pasageri, printre multe cutii cu parfumuri.

Poliţiştii au organizat acţiuni similare şi în judeţele Ilfov, Galaţi şi Iaşi.

Vestea proastă vine pentru şoferii certaţi cu legea care vor să meargă la mare. Poliţia Rutieră de la malul mării îşi va mări arsenalul cu încă 5 aparate de testare a consumului de droguri.

Potrivit legii, conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Poliţia Rutieră continuă razia pe şosele. Şofer găsit pozitiv pentru consumul de cannabis

Breaking News

Scandal monstru în parlament. Aleşii au fost la un pas de bătaie pentru salariile mărite ale...

Scandal monstru în parlament. Aleşii au fost la un pas de bătaie pentru salariile mărite ale primarilor. George Simion a stins lumina