Antena Meniu Search
x

Poliţia Rutieră continuă razia pe şosele. Şofer găsit pozitiv pentru consumul de cannabis

Poliţia Rutieră a continuat vânătoarea de şoferi care se urcă băuţi sau sub influenţa substanţelor interzise la volan. Au avut loc razii în mai multe judeţe din ţară.

de Redactia Observator

la 21.07.2019, 11:36

Vezi și

Poliţia Rutieră a continuat vânătoarea de şoferi care se urcă băuţi sau sub influenţa substanţelor interzise la volan. Au avut loc razii în mai multe judeţe din ţară. În Mureş, un şofer a rămas fără permis şi i-a fost deschis dosar penal după ce rezultatul la DrugTest a ieşit pozitiv pentru consumul de cannabis.

Şoferii depistaţi pozitiv pe Drug Test au fost conduşi la spital, pentru recoltarea de probe biologice. Vor rămâne fără permis şi li se va deschide dosar penal.

Alt judeţ, aceeaşi situaţie. În Mureş, un autoturism în care se aflau 4 tineri, cu vârste între 19 şi 24 de ani, a fost tras pe dreapta.

Şi pentru că şoferul manifesta un comportament ciudat, echipajul a solicitat ajutor prin staţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Testul a ieşit pozitiv pentru cannabis în cazul conducătorului auto, aşa că poliţiştii au început controalele. Surpriza se afla în borseta unuia dintre pasageri, printre multe cutii cu parfumuri.

Poliţiştii au organizat acţiuni similare şi în judeţele Ilfov, Galaţi şi Iaşi.

Vestea proastă vine pentru şoferii certaţi cu legea care vor să meargă la mare. Poliţia Rutieră de la malul mării îşi va mări arsenalul cu încă 5 aparate de testare a consumului de droguri.

Potrivit legii, conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliţia Rutieră continuă razia pe şosele. Şofer găsit pozitiv pentru consumul de cannabis