Antena Meniu Search
x

Poliţist din Voluntari abuzează şi izbeşte o bunicuţă de 90 de ani de maşina poliţiei: "Te bag în portbagaj!" (Video)

Un abuz incredibil a fost filmat de o femeie, prin gardul gospodăriei, iar în imagini apare un poliţist care pur şi simplu loveşte o bunicuţă de maşina Poliţiei, în timp ce îi adresează cuvinte jignitoare.

Un abuz incredibil a fost filmat de o femeie, prin gardul gospodăriei, iar în imagini apare un poliţist care pur şi simplu loveşte o femeie de maşina Poliţiei, în timp ce îi adresează cuvinte jignitoare.

Bătrâna, care abia se mai ţine pe picioare, este apucată de poliţist de o mână şi izbită de maşina Poliţiei pentru că nu i-a răspuns la întrebările omului legii, mai exact în ce an s-a născut.

Lovită la mână şi picior, singurul gând al femeii este să se aşeze, probabil de durere şi de frică.

Atenţie, limbaj licenţios!

Pe acelaşi subiect

Poliţistul nu se opreşte aici şi îi adresează cuvinte jignitoare şi o ameninţă să nu se joace cu el, că sfârşeşte aruncată în portbagaj. Femeia încearcă din răsputeri să-şi aducă aminte în ce an s-a născut, ca să-i facă pe plac omului legii, sau de frica bătăii, ori a portbagajului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o postare pe facebook, nepoata femeii agresate confirmă faptul că a depus o plângere la sediul Poliției din Voluntari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Poliţist din Voluntari abuzează şi izbeşte o bunicuţă de 90 de ani de maşina poliţiei: "Te bag în portbagaj!" (Video)