Antena Meniu Search
x

Video Polițist acuzat că ar fi bătut o femeie, în Năvodari: "M-a bătut ca pe hoţii de cai!"

Acuzaţii grave la adresa unui poliţist din Năvodari. O tânără susţine că ar fi fost lovită în repetate rânduri şi băgată cu forţa în maşina de poliţie, pe fondul unor conflicte mai vechi.

de Redactia Observator

la 22.12.2020, 14:10

Vezi și
  • Femeia şi-a scos cerificat medico-legal şi a depus chiar şi plângere la poliţie.
  • Agentul are acum dosar penal şi este cercetat disciplinar.

Victima susţine că de luni de zile între ea şi familia poliţistului este un conflict mocnit. Totul ar fi început în vară, când tânăra se află în faţa blocului cu o prietenă şi a observat că cineva le filmează cu telefonul mobil. Era soacră poliţistului, care a refuzat să explice gestul. Ba mai mult le-ar fi jignit şi ameninţat. 

Liliana Popovici - victimă: I-am spus dumneata nu ai voie să mă filmezi pe mine, să mă faci în toate felurile, să mă jignești, cuvinte vulgare, foarte foarte vulgare. M-a făcut în toate felurile, în toate felurile, nu am jignit-o, nu i-am zis nimic.

Au urmat apoi şi alte întâlniri între cele două familii

Toate s-au încheiat cu jigniri şi acuzaţii. În urmă cu două seri, tânăra s-a întâlnit cu soţia poliţistului şi au avut un dialog aprins. Agentul a fost chemat în ajutor, iar conflictul a degenerat. 

Liliana Popovici - victimă: M-am simţit dintr-o dată trasă, smulsă din spate și luată și dată cu capul de mășină. M-a bătut că pe hoții de cai, m-a băgat în mașînă, mă băgat în mașînă, îl implorăm să nu mai dea.

Cazul a ajuns în atenţia conducerii IPJ Constanţa care a decis să îl cerceteze disciplinar pe poliţist. 

"În urmă unei plângeri înregistrate la IPJ Constanţa, a fost demarată o anchetă internă, fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă."

a transmis IPJ Constanţa.

Dacă se va dovedi că poliţistul şi-a depăşit atribuţiunile de serviciu şi mai mult că a încălcat legea, acesta va fi sancţionat disciplinar, urmând că din punct de vedere penal, cazul să fie cercetat de către procurori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Polițist acuzat că ar fi bătut o femeie, în Năvodari: "M-a bătut ca pe hoţii de cai!"