Antena Meniu Search
x

Video Polițist atacat cu toporul în timp ce încerca să încătușeze un scandalagiu. Agentul a fost lovit în zona capului și a ajuns în stare gravă la spital

Incident grav, seara trecută, în comuna Cosminele, din judeţul Prahova. Un poliţist, şeful de post al comunei, în vârstă de 46 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat cu un topor, chiar în timpul unei intervenţii. Vă avertizăm, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 15:12

Vezi și

Un individ care făcea scandal a încercat să o lovească iniţial pe colega agentului, însă arma albă a lovit doar geamul autospecialei. 

Polițist lovit cu toporul în timpul unei intervenții

Şeful de post a intervenit rapid să îl încătuşeze, dar scandalagiul l-a atacat şi pe el. 

"Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, iar, din primele verificări, a reieşit faptul că acesta ar fi avut o altercaţie cu soţia sa, de 53 de ani, care s-a deplasat la o unitate medicală, având mai multe leziuni, posibil produse în urma altercaţiei. În cadrul intervenţiei, bărbatul de 53 de ani a devenit recalcitrant, nu a colaborat cu poliţiştii, iar, la un moment dat, ar fi ieşit pe stradă, încercând să îi lovească pe aceştia cu un obiect tăietor. Ulterior, cu obiectul în cauză, ar fi produs distrugeri autospecialei de poliţie, totodată, lovind cu acelaşi obiect pe unul dintre poliţişti, în zona capului, acesta necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", au transmis reprezentanții Poliţiei judeţene Prahova.

Agentul a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor, iar în cele din urmă individul a fost reţinut pentru 24 de ore. În cauză, poliţiştii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, violenţă în familie şi distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Polițist atacat cu toporul în timp ce încerca să încătușeze un scandalagiu. Agentul a fost lovit în zona capului și a ajuns în stare gravă la spital