Antena Meniu Search
x

Poliţist atacat şi rănit cu toporul de un tânăr care ameninţa doi oameni, în Botoşani. Agresorul, oprit după ce a fost împuşcat în picior

Un agent de poliţie din Botoşani a fost rănit, după ce a fost atacat cu toporul în timpul intervenţiei pentru aplanarea unui scandal, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

de Redactia Observator

la 22.06.2023, 10:36

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Potrivit sursei citate, echipajul de poliţie a fost chemat, prin 112, pentru aplanarea unui conflict izbucnit în comuna Mihai Eminescu. La faţa locului, oamenii legii au găsit un tânăr carte ameninţa cu toporul două persoane, iar pentru calmarea acestuia a fost folosit armamentul din dotare.

"Echipajul de poliţie dirijat în locul indicat, a identificat apelantul, un tânăr de 26 de ani, care avea în mână un topor, cu care ameninţa alte două persoane, iar una dintre acestea era rănită. Poliţiştii l-au somat să renunţe la comportamentul agresiv, însă nu s-a confirmat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare. Întrucât tânărul nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor şi a încercat să îi atace, lovindu-l pe unul dintre agenţi, a fost executat un foc de armă înspre acesta, fiind rănit la nivelul gambei piciorului drept", a afirmat Nenişcu.

Atacatorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi lovire sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Poliţist atacat şi rănit cu toporul de un tânăr care ameninţa doi oameni, în Botoşani. Agresorul, oprit după ce a fost împuşcat în picior