Antena Meniu Search
x

Momentul în care un tânăr poliţist din Iaşi a fost bătut în plină stradă a fost filmat de camerele de supraveghere

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un poliţist de 25 de ani din Iaşi a fost bătut de un individ.

Un poliţist din Oţeleni, judeţul Iaşi, a fost bătut de un individ, în plină stradă - Observator

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un poliţist de 25 de ani din Iaşi a fost bătut de un individ. Scena violentă a fost filmată în comuna Oţeleni, Judeţul Iaşi.

Agresiunea s-a consumat în plină stradă, marţi după-amiaza. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată momentul în care agresorul se apropie ameninţător de tânărul poliţist. Agentul din comuna ieşeană Oţeleni se retrage din faţa bărbatului de 39 de ani. Individul încearcă să-l lovească cu piciorul, dar ratează ţinta. Apoi, se năpusteşte şi-l doboară pe agent.

Avertisment: imagini cu un puternic impact emoţional!

VIDEO: Un poliţist din Iaşi este bătut în stradă, de un individ | Sursa: Observator

Martori ai încăierării, câţiva trecători au sărit în ajutorul poliţistului bătut şi pus la pământ. În cele din urmă, au intervenit şi colegii agentului, care l-au încătuşat pe agresor.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, individul l-a lovit cu pumnul în faţă pe poliţist, dar şi cu picioarele în zona corpului, distrugându-i uniforma. La Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani s-a înregistrat un dosar penal pe numele individului, sub acuzaţia de ultraj.

Poliţistul din Oţeleni a ajuns la spital cu traumatism cracio-facial, contuzie toraco-abdominală, contuzie la gambă şi la coapsa stângă. Nu a fost necesară internarea lui, spune bzi.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Momentul în care un tânăr poliţist din Iaşi a fost bătut în plină stradă a fost filmat de camerele de supraveghere