Antena Meniu Search
x

Poliţist bătut crunt pe stradă, cu un scaun de fier, la Satu Mare. Până la intervenţia colegilor, agentul a fost lovit de mai multe ori

Un poliţist din Satu Mare a fost bătut pe stradă de mai multe persoane, fiind lovit din spate cu un scaun metalic, de mai multe ori. Agentul se afla la o intervenţie, în faţa unui bar din Carei.

Un poliţist din Satu Mare a fost bătut pe stradă de mai multe persoane, fiind lovit din spate cu un scaun metalic, de mai multe ori.

Agentul se afla la o intervenţie, în faţa unui bar din Carei.

Presa locală precizează că un agent de la Poliţia Municipală Carei a fost agresat astăzi de mai mulţi indivizi în faţa barului de lângă Liceul Teoretic Carei. În timp ce agentul încerca să îl prindă pe unul dintre ei un altul a venit în spatele acestuia cu un scaun de metal şi l-a lovit în spate de mai multe ori. 

Echipajele solicitate în ajutor nu au ajuns destul de repede, aşa că poliţistul a trebuit să se descurce singur. După ce au ajuns colegii agentului, majoritatea agresorilor dispăruseră, dar a fost reţinută o persoană care încă se mai afla în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Poliţist bătut crunt pe stradă, cu un scaun de fier, la Satu Mare. Până la intervenţia colegilor, agentul a fost lovit de mai multe ori