Antena Meniu Search
x

Poliţist bătut şi umilit de un interlop care făcea live la volan şi bea whisky din sticlă

Un poliţist din Bârlad a fost bătut şi umilit de un interlop care făcea live la volan şi bea whisky din sticlă. Judecătorii l-au obligat pe interlopul 'Urecheatul' să îl despăgubească pe poliţistul de la Rutieră.

de Redactia Observator

la 13.03.2019, 10:48

Poliţist bătut şi umilit de un interlop care făcea live la volan şi bea whisky din sticlă
Poliţist bătut şi umilit de un interlop care făcea live la volan şi bea whisky din sticlă - Facebook

Un poliţist din Bârlad a fost bătut şi umilit de un interlop care făcea live la  volan şi bea whisky din sticlă. Judecătorii l-au obligat pe interlopul 'Urecheatul' să îl despăgubească pe poliţistul de la Rutieră.

În vârstă de 37 de ani, Răzvan-Silviu Tudorancea, cunoscut în lumea interlopă din Bârlad drept 'Urecheatul', l-a bătut şi umilit pe poliţist, în aprilie 2018, după ce agentul l-a deranjat în timp ce conducea beat şi făcea live pe Facebook.

Judecătoria Bârlad l-a obligat, pe parte civilă, în urmă cu câteva zile, pe Tudorancea să îi achite poliţistului despăgubiri morale în valoare de 3.300 de euro.

Pe parte penală, interlopul a fost condamnat, anul trecut, pentru ultraj şi tulburarea ordini şi liniştii publice, la un an şi opt luni de închisoare cu executare.

Pe acelaşi subiect

În prezent, interlopul 'Urecheatul' se află în închisoare, iar pe 2 aprilie, Judecătoria Vaslui va analiza cererea sa de eliberare condiţionată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Interlop beat, live pe Facebook pe străzile din Bârlad

Totul s-a întâmplat pe 9 aprilie 2018, în jurul orei 23.30, atunci când 'Urecheatul' a consumat alcool într-o parcare, iar apoi a plecat la plimbare cu maşina prin oraş.

Pentru a se lăuda în faţa prietenilor, interlopul a făcut live pe Facebook în timp ce conducea beat, doar că, la un moment dat, un echipaj de la Rutieră l-a observat şi l-a tras pe dreapta.

Pentru că şi-a permis să îl deranjeze în timp ce făcea live, conducea beat şi bea whisky direct din sticlă, agentul de poliţie a fost lovit cu cotul în gură şi ameninţat cu moartea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Poliţist bătut şi umilit de un interlop care făcea live la volan şi bea whisky din sticlă