Antena Meniu Search
x

Polițist din Constanța mușcat de braț de un recidivist infectat cu HIV

Caz extrem de grav la Constanţa. Un individ recidivist, abia eliberat din închisoare, dar şi infectat cu HIV-Sida, a muşcat de braţ un poliţist. Agentul l-a prins fără bilet şi fără mască în tren şi l-a coborât să-l ducă la secţie.

de Redactia Observator

la 13.10.2020, 10:51

Vezi și
  • Agresorul are până acum 5 condamnări la activ.
  • Poliţistul a intrat preventiv pe o schemă de tratament antiviral. 

Bărbatul de 36 de ani din Capitală, cu 5 condamnări la activ, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi riscă din nou ani grei de închisoare.

Individul spune că n-a făcut nimic. Însă martorii spun altceva. Abia eliberat din Penitenciarul Poarta Albă, bărbatul s-a urcat în trenul de Bucureşti. Nu avea bilet şi nici mască. Şeful de tren a raportat problema, aşa că poliţiştii s-au adunat în gara din Medgidia, gata să intervină când trenul va opri.

Însă când doi agenţi au venit să-l dea jos, omul a devenit violent. L-a muşcat de antebraţ pe unul dintre poliţişti. Ajuns la secţie, bărbatul a spus că este infectat cu HIV. Agentul muşcat s-a dus urgent să facă analize.

Până vin rezultatele analizelor de laborator, poliţistul a intrat preventiv pe o schemă de tratament antiviral. 

Vasile Zelca - sindicatul politistilor: Colegul nostru este în afara oricărui pericol. Este într-un tratament specific, ţinând cont că autorul ultrajului este confirmat HIV pozitiv. Şase luni de zile este sub tratament şi va reface nişte teste în acest sens. 

Agresorul are până acum 5 condamnări la activ. Trei pentru tâlhărie, una la regimul permiselor, iar alta pentru ultraj. 

Cristina Gavriloaie - IPJ Constanţa: Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinut ieri pe bază de ordonanţă pt 24 de ore, acesta fiind cercetat sub coordonarea Parchetului pt Tribunalul Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi transmiterea sindromului imuno-deficitar dobândit.

Pe numele individului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Polițist din Constanța mușcat de braț de un recidivist infectat cu HIV