Antena Meniu Search
x
LIVE

Polițist din Constanța mușcat de braț de un recidivist infectat cu HIV

Caz extrem de grav la Constanţa. Un individ recidivist, abia eliberat din închisoare, dar şi infectat cu HIV-Sida, a muşcat de braţ un poliţist. Agentul l-a prins fără bilet şi fără mască în tren şi l-a coborât să-l ducă la secţie.

De Redactia Observator la 13.10.2020, 10:51
Vezi și
  • Agresorul are până acum 5 condamnări la activ.
  • Poliţistul a intrat preventiv pe o schemă de tratament antiviral. 

Bărbatul de 36 de ani din Capitală, cu 5 condamnări la activ, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi riscă din nou ani grei de închisoare.

Individul spune că n-a făcut nimic. Însă martorii spun altceva. Abia eliberat din Penitenciarul Poarta Albă, bărbatul s-a urcat în trenul de Bucureşti. Nu avea bilet şi nici mască. Şeful de tren a raportat problema, aşa că poliţiştii s-au adunat în gara din Medgidia, gata să intervină când trenul va opri.

Însă când doi agenţi au venit să-l dea jos, omul a devenit violent. L-a muşcat de antebraţ pe unul dintre poliţişti. Ajuns la secţie, bărbatul a spus că este infectat cu HIV. Agentul muşcat s-a dus urgent să facă analize.

Până vin rezultatele analizelor de laborator, poliţistul a intrat preventiv pe o schemă de tratament antiviral. 

Vasile Zelca - sindicatul politistilor: Colegul nostru este în afara oricărui pericol. Este într-un tratament specific, ţinând cont că autorul ultrajului este confirmat HIV pozitiv. Şase luni de zile este sub tratament şi va reface nişte teste în acest sens. 

Agresorul are până acum 5 condamnări la activ. Trei pentru tâlhărie, una la regimul permiselor, iar alta pentru ultraj. 

Cristina Gavriloaie - IPJ Constanţa: Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinut ieri pe bază de ordonanţă pt 24 de ore, acesta fiind cercetat sub coordonarea Parchetului pt Tribunalul Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi transmiterea sindromului imuno-deficitar dobândit.

Pe numele individului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Polițist din Constanța mușcat de braț de un recidivist infectat cu HIV