Antena Meniu Search
x

Un poliţist a murit răpus de infarct la numai 46 de ani: ' Lui nu-i va mai plăti nimeni pensia'

Un poliţist în vârstă de 46 de ani, a murit chiar de ziua lui de nume, răpus de un infarct. Costel Agavriloaie era poliţist de 24 de ani, în Cernavodă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 21.05.2019, 11:53

Poliţistul Costel Agavriloaie a murit la numai 46 de ani, răpus de infarct
Poliţistul Costel Agavriloaie a murit la numai 46 de ani, răpus de infarct - Poliţiştii au umor / Facebook

Un poliţist în vârstă de 46 de ani, a murit chiar de ziua lui de nume, răpus de un infarct. Costel Agavriloaie era poliţist de 24 de ani, în Cernavodă.

Astăzi, chiar de Sfinţii Constantin şi Elena, poliţistul a suferit un infarct puternic, iar medicii chemaţi să îi salveze viaţa nu au mai putut face nimic.

Agent şef principal de poliţie în cadrul Compartimentului Evidenţă Operativă al Poliţiei Cernavodă, Costel Agavriloaie lucra în sistem de 24 de ani.

"În vârstă de 46 de ani, polițistul a fost un foarte bun profesionist, dăruit pe deplin meseriei pe care a practicat-o timp de 24 de ani la Poliția orașului Cernavodă. Trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristeţe și regret pentru dispariția unui coleg și a unui om deosebit.

Pe acelaşi subiect

Colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța transmit condoleanţe şi întreaga compasiune familiei. Dumnezeu să te odihnească în pace, Costel!", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

De cealaltă parte, colegii lui Costel au transmis un mesaj dureros.

"Azi trebuia să fie sărbătoare și pentru tine, Costel Agavriloaie! Însă Dumnezeu a avut alte planuri pentru tine la cei 46 de ani. Colegul meu a decedat acum câteva minute în urma unui infarct. Lui nu-i va mai plăti nimeni pensia pentru că nu a apucat să ia niciuna. Un polițist model, un monument de bunătate, colegialitate și profesionalism. Poliția Cernavodă a pierdut un coleg deosebit. Să-ți fie țărâna ușoară, Costel! End of watch 21.05.2019", se arată într-o postare pe pagina de Facebook Poliţiştii au umor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un poliţist a murit răpus de infarct la numai 46 de ani: ' Lui nu-i va mai plăti nimeni pensia'