Antena Meniu Search
x

Video Poliţist din Baia Mare, prins în timpul unei partide ilegale de poker. Pe masă, mascaţii au găsit şi câteva pliculeţe de droguri

Ziua poliţist, noaptea un împătimit al pokerului... ilegal şi cu iz de droguri. Aşa făcea bani frumoşi un om al legii din Baia Mare până când a fost săltat chiar de către propriii colegi. Bărbatul se afla în mijlocul unei partide de poker într-un apartament ce servea drept sală de jocuri clandestină. Pe masă, pe lângă jetoane şi bani grei, mascaţii au găsit şi câteva pliculeţe cu droguri.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 21.02.2023, 14:07

Vezi și

Poliţistul în vârstă de 33 de ani riscă acum să rămână şi fără loc de muncă, asta în cazul în care comisia, care a fost organizată la nivelul inspectoratului de poliţie a judeţului Maramureş îl va găsi vinovat. Acesta a fost ridicat de la partida ilegală de poker organizată de un băimărarean în vârstă de 35 de ani.

Pe masă, pe lângă droguri, oamenii legii au găsit aproximativ 20.000 de lei, 5900 de euro şi 800 de lire. În acest moment, cazul este în atenţia procurorilor, pentru a se stabili cu exactitate care este numărul persoanelor care au avut acces la acest cazinou organizat ilegal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Evenimente » Poliţist din Baia Mare, prins în timpul unei partide ilegale de poker. Pe masă, mascaţii au găsit şi câteva pliculeţe de droguri