Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţistul Eugen Stan, suspectat de alte 8 cazuri de pedofilie

Poliţistul Eugen Stan care a făcut vâlvă în ianuarie pentru acte de pedofilie, e suspectat în alte 8 cazuri similare.

de Redactia Observator

la 08.04.2018 , 11:51

Poliţistul Eugen Stan este suspectat de alte 8 cazuri de pedofilie, spun surse din anchetă - Observator

Poliţistul Eugen Stan care a făcut vâlvă în ianuarie pentru acte de pedofilie, e suspectat în alte 8 cazuri similare. Informaţia a fost confirmată de surse apropiate anchetei.

Potrivit acestor surse, în cele 8 noi cazuri de pedofilie în care Eugen Stan este suspect, dosarele au fost preluate de la parchetele de sector. Acestea urmează să ajungă la Parchetul General, pentru a fi anexate la dosarul cauzei.

Surse judiciare au declarat pentru Observator că vor fi făcute expertize şi vor fi cerute probe ADN pentru cele 8 noi cazuri.

Articolul continuă după reclamă

Poliţistul pedofil, supranumit şi Violatorul, a intrat în vizorul anchetatorilor în ianuarie 2018. Imaginile cu Eugen Stan în compania a doi copii, în liftul unui bloc, au fost un adevărat şoc pentru opinia publică şi au provocat un scandal-monstru în Poliţia Română.

El a fost acuzat de 3 infracţiuni de agresiune sexuală şi o infracţiun de perversiune sexuală. Pe numele său a fost redeschis şi un dosar de agresiune sexuală comisă în 2016, la adresa unei femei.

În plin scandal, după o serie şocantă de dezvăluiri, colegii săi poliţişti au fost acuzaţi că au încercat să-i acopere faptele.

Căsătorit şi tată a doi copii, Eugen Stan a venit în 2010 la Brigada Rutieră, fiind transferat de la Jandarmerie. Anul trecut, el ar fi încercat să violeze o femeie, iar în 2012 ar fi abuzat o fetiţă, în Sectorul 6 din Bucureşti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Poliţistul Eugen Stan, suspectat de alte 8 cazuri de pedofilie