Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţist huiduit de turişti la Băile Herculane după ce a amendat o cântăreaţă pentru tulburarea liniştii publice (Video)

Un poliţist din Băile Herculane a fost huiduit de turişti după ce a amendat o cântăreaţă de la o terasă din staţiunea pentru tulburarea liniştii publice.

de Redactia Observator

la 09.08.2018 , 13:13

Poliţist huiduit de turişti la Băile Herculane după ce a amendat o cântăreaţă Poliţist huiduit de turişti la Băile Herculane după ce a amendat o cântăreaţă - Observator

Un poliţist din Băile Herculane a fost huiduit de turişti după ce a amendat o cântăreaţă de la o terasă din staţiunea pentru tulburarea liniştii publice.

Potrivit martorilor, totul s-a întâmplat seara trecută, în jurul orei 23.00. În timp ce cântăreaţa îşi desfăşura programul pe terasa plină de turişti, poliţistul i-a aplicat o amendă în valoare de 500 de lei pentru tulburarea liniştii publice.

Articolul continuă după reclamă

Concret, consiliul local din staţiunea Băile Herculane a hotărât ca programul muzical pe timpul sezonului estival să se desfăşoare în intervalul 19.00 - 23.30, cu reducerea volumului de sonorizare în intervalul 22.00 - 23.30.

Pe acelaşi subiect

"Poliţia din Herculane face un mare abuz. Ne opreşte să cântăm şi ne amendează. M-au amendat de trei ori până acum cu câte 500 de lei. Nu au venit cu niciun aparat omologat să măsoare şi să verifice intensitatea decibelilor. Noi cântăm folclor autentic, deci nu folosim volume mari ca în alte genuri muzicale", a declarat cântăreaţa pentru Observator.

Seara trecută, un poliţist din staţiunea Băile Herculane s-a deplasat din nou la terasa de unde se auzea muzică şi a aplicat o nouă amendă de 500 de lei.

În timp ce completa procesul-verbal de constatare a contravenţiei, poliţistul a fost înconjurat de zeci de turişti care au început să îl huiduie şi să îl înjure.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Poliţist huiduit de turişti la Băile Herculane după ce a amendat o cântăreaţă pentru tulburarea liniştii publice (Video)