Antena Meniu Search
x

Filmul complet al tentativei de omor de la Iaşi. Poliţistul a fost înjunghiat în cap de un interlop chiar în faţa spitalului

Poliţistul Iulian Dumitraş, fost membru al Trupelor Speciale din Iaşi, a fost înjunghiat în cap şi în umăr de Radu Holban, după un scandal în club.

Poliţistul de la Trupele Speciale din Iaşi a fost înjunghiat în cap şi în umăr de un interlop după scandalul din club

Poliţistul Iulian Dumitraş, fost membru al Trupelor Speciale din Iaşi, a fost înjunghiat în cap şi în umăr de Radu Holban, după un scandal în club.

Totul s-a întâmplat în noapte de sâmbătă spre duminică, în clubul Skin din Iaşi, acolo unde poliţistul Iulian Dumitraş ieşire cu iubita lui.

Cei doi se aflau la barul clubului când, la un moment dat, din motive încă necunoscute, între poliţistul aflat în timpul liber şi un alt individ ce nu a fost încă identificat, a izbucnit un conflict.

Poliţistul a primit un pumn în nas, iar lovitura a fost atât de puternică încât Dumitraş a suferit o fractură de piramidă nazală.

Pe acelaşi subiect

Potrivit martorilor, poliţistul nu a reacţionat, ci şi-a luat iubita şi au ieşit din club.

În faţa clubului, Dumitraş s-a întâlnit cu Radu Holban, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Iaşi, patron al unei spălătorii auto şi al unui restaurant.

Între cei doi a izbucnit un nou scandal, iar poliţistul, campion la lupte libere, l-a lovit pe Holban cu piciorul în faţă.

Apoi, poliţistul şi iubita s-au urcat într-un taxi şi s-au dus la Spitalul Sfântul Spiridon. Acolo, cei doi au fost aşteptaţi de Holban.

Bărbatul s-a năpustit asupra femeii, a lovit-o cu pumnul în faţa, iar aceasta şi-a pierdut cunoştiinţa şi s-a prăbuşit la pământ.

Ulterior, a scos un cuţit şi i l-a înfipt poliţistul în cap, după care l-a înjunghiat şi în umăr.

Radu Holban a fost reţinut de procurorii ieşeni şi a fost acuzat de tentativă de omor. El a refuzat să ofere numele celorlalte persoane implicate în scandal.

Astăzi, el a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Filmul complet al tentativei de omor de la Iaşi. Poliţistul a fost înjunghiat în cap de un interlop chiar în faţa spitalului