Polițist răpus de Covid la doar 47 de ani. Liviu a murit azi dimineaţă, la Spitalul Județean Suceava

De Veronica Micu.
Publicat: 21.12.2020, 11:09.
Actualizat: 21.12.2020, 11:23

Liviu Cojocar, poliţist la Dolhasca, în județul Suceava, a murit în această dimineaţă după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Agentul era căsătorit și avea o fiică în vârstă de 23 de ani, de care era extrem de mândru.

Polițistul Liviu Cojocar a murit la 47 de ani

Polițist răpus de Covid la doar 47 de ani. Liviu a murit azi dimineaţă, la Spitalul Județean Suceava

bogdanbanica.com

Agentul șef principal de poliție s-a stins la Spitalul Județean Suceava.

Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, Liviu Cojocar era internat din 5 decembrie, după ce fusese diagnosticat cu Covid-19.

"Astăzi, 21 decembrie 2020, ora 03.55, agentul șef principal de poliție COJOCAR LIVIU din cadrul Politiei Orasului Dolhasca -, a decedat la Spitalul Județean Suceava.

Agentul fusese internat din data de 05.12.2020, fiind diagnosticat cu COVID 19, având și afecțiuni medicale asociate (afecțiuni ale inimii, hipertensiune arteriala, astm).

Dumnezeu să-l odihnească!", este mesajul transmis de IPJ Suceava.

Liviu Cojocar, plâns de familie, colegi și prieteni

Bogdan Bănică, președinte executiv Sindicatul Național al Polițiștilor din România DECUS: "Am rămas împietrit când am primit mesajul care m-a anunțat de moartea lui Liviu. De peste 20 de ani de când îl cunosc, nu l-am văzut o singură dată trist sau îngândurat.

Era mereu cu zâmbetul pe buze, debordând de viață și de optimism. Totodată, era foarte devotat uniformei albastre și meseriei de polițist. Încă de anul trecut îndeplinea condițiile de pensionare dar a ales să rămână în sistem și să-și slujească în continuare țara".

Agentul șef-principal de poliție Liviu Cojocar își desfășura activitatea în cadrul Poliției Orașului Dolhasca, era promoție 1993 a Școlii de Agenți de Poliție Câmpina, avea 47 de ani, era căsătorit și avea o fată de 23 de ani, de care era extrem de mândru.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.