Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un poliţist a salvat două surori, în Gorj. Copilele au plecat de la şcoală şi au dispărut în drum spre casă

Ramona Ionela şi Claudia Mihaela, două surori din Mătăsari, judeţul Gorj, date dispărute ieri de familie, după ce au plecat de la şcoală, au fost găsite rapid de un poliţist aflat în timpul liber.

de Veronica Micu

la 21.02.2020 , 14:58

Ramona Ionela şi Claudia Mihaela, două surori din Mătăsari, judeţul Gorj, date dispărute ieri de familie, după ce au plecat de la şcoală, au fost găsite rapid de un poliţist aflat în timpul liber.

Ieri după-amiază, agenţi din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați că două surori minore, Ramona Ionela şi Claudia Mihaela Vizantie, de 15 şi, respectiv, 16 ani, ambele din comuna Mătăsari, au plecat de la școală și nu au mai ajuns acasă, după terminarea orelor de program.

Fotografia și semnalmentele fetelor au fost transmise rapid către toți polițiștii din județ, "care au demarat activități specifice pentru identificarea lor".

Articolul continuă după reclamă

Aflat în timpul liber, pe raza municipiului Târgu Jiu, șeful Postului de Poliție Mătăsari, Constantin Tănăsoiu, a fost informat despre dispariția fetelor.

Constantin Tănăsoiu este poliţist din 1995

Poliţistul a identificat rapid fetele dispărute

"Șeful de post a reușit să obțină, cu celeritate, informații care au condus la identificarea celor două minore, date dispărute de familie, în zona cartierului Slobozia, din municipiul Târgu Jiu, în siguranță, în timp ce se deplasau, cu un microbuz, către localitatea unde domiciliază.

La scurt timp, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale le-au preluat pe cele două surori, le-au transportat la domiciliul lor, din comuna Mătăsari și le-au predat părinților", anunţă IPJ Gorj într-un comunicat.

Fetele au declarat că, pe perioada dispariției, nu au fost victime ale niciunei infracțiuni și nici nu au săvârșit fapte care să contravină legilor în vigoare.

Cine este Constantin Tănăsoiu

Constantin Tănăsoiu este poliţist din ianuarie 1995 şi şef de post la Mătăsari, din 2012.

Este căsătorit şi are gemene, în vârstă de 14 ani.

Anul acesta, poliţistul îndeplinește condițiile de pensionare.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un poliţist a salvat două surori, în Gorj. Copilele au plecat de la şcoală şi au dispărut în drum spre casă