Antena Meniu Search
x

Polițist din Timiş cercetat pentru luare de mită

Problemele în interiorul poliţiei par să nu se mai termine. De această dată, în judeţul Timiş, un poliţist a fost prins în flagrant împărţint banii din mită.

Vezi și

Problemele în interiorul poliţiei par să nu se mai termine. De această dată, în judeţul Timiş, un poliţist a fost prins în flagrant în timp ce împărţea banii dintr-o mită.

O sumă de 4.600 de lei ar fi trebuit să ajungă de la un bătăuş la victima lui. Pe fir a intrat însă poliţistul din Gătaia, care, în timpul cercetărilor, i-a cerut părții vătămate să-și schimbe declarația.

Bărbatul bătut însă a refuzat pentru că era parte civilă într-un dosar cu daună de 10.000 de lei. Între timp, s-a întâlnit cu agresorul lui şi atunci a aflat că cel din urmă plătise pentru împăcare.

Luat la întrebări de victimă, poliţistul a recunoscut fapta şi a spus că îi va da... doar o parte din bani. Mai exact doar 4.000 de lei pentru că 600 ar fi fost partea lui. Înainte de întâlnire, au fost însă anunţaţi colegii poliţistului, care au organizat un flagrant. Omul legii are acum dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Polițist din Timiş cercetat pentru luare de mită