Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Poliţistă de frontieră, prinsă cu mită de 350 de euro în sutien, la Vama Petea. Strângea şi 10.000 de euro pe lună în pandemie

O poliţistă de frontieră din Vama Petea este anchetată, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce lua mită. Ea ar fi strâns nu mai puţin de 200.000 de euro, în trei ani, spun procurorii.

De Redactia Observator la 08.06.2023, 13:59
Vezi și

Cea mai prolifică perioadă a fost cea a pandemiei, când erau necesare certificate de vaccinare COVID sau teste PCR pentru ieşirea sau intrarea în ţară. Atunci, femeia primea mită şi 10.000 de euro pe lună. 

Când a fost prinsă în flagrant, femeia avea adunate în sutien bancnote în valoare de 350 de euro. Poliţista avea şi un sistem prin care ţinea o evidenţă a banilor primiţi.

Agenta a ajuns la un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii. Numai că judecătorii au respins înţelegerea prea blândă şi au cerut continuarea urmăririi penale. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Poliţistă de frontieră, prinsă cu mită de 350 de euro în sutien, la Vama Petea. Strângea şi 10.000 de euro pe lună în pandemie