Antena Meniu Search
x

Poliţista moartă în Germania era cunoscută cu afecţiuni cardiace. Cristina Rotaru a făcut infarct în maşină

Cristina Rotaru, comisar de la Inspectoratul de Poliție Botoșani, a murit în Germania în urma unui infarct pe care l-a făcut în maşină. Femeia de 48 de ani era cunoscută cu afecţiuni cardiace.

Poliţista moartă în Germania era cunoscută cu afecţiuni cardiace. Cristina Rotaru a făcut infarct în maşină - Facebook

Cristina Rotaru, comisar de la Inspectoratul de Poliție Botoșani, a murit în Germania în urma unui infarct pe care l-a făcut în maşină. Femeia de 48 de ani era cunoscută cu afecţiuni cardiace.

Moartea poliţistei din Botoşani, care tocmai fusese promovată în grad de comisar, a şocat pe toată lumea. Activa la Centrul Operațional al IPJ Botoșani, iar colegii spun despre ea că era o profesionistă dedicată muncii sale.

Nu știau să fi avut probleme cu inima. Se pare, însă, că poliţista era cunoscută ca având afecţiuni cardiace, Cristina suferind în trecut un preinfarct. 

Cristina Rotaru a făcut infarct în maşină

Pe acelaşi subiect

Reamintim că, ieri, Cristina Rotaru a murit în Germania. Era pe final de concediu, astăzi urmând să se întoarcă în România.

La un moment dat, în timp ce sea se afla în maşină, Cristinei i s-a făcut rău şi a oprit într-o parcare. Suferise un infarct.

Medicii chemaţi la fața locului au transportat-o de urgență la cel mai apropiat spital, unde au încercat să o readucă la viață.

În ciuda tuturor eforturilor, după câteva zeci de minute a fost constatat decesul poliţistei. 

Cristina Rotaru era mama a doi copii, o fată care învață la un liceu din Botoșani și un băiat care și-a terminat studiile, potrivit botosanenaul.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Poliţista moartă în Germania era cunoscută cu afecţiuni cardiace. Cristina Rotaru a făcut infarct în maşină