Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi poliţişti din Argeş, reţinuţi după ce dădeau permise de conducere pentru 300 de euro

Doi poliţişti din judeţul Argeş au fost reţinuţi după ce anchetatorii au descoperit că cei doi dădeau permise de conducere pentru 300 de euro.

de Redactia Observator

la 30.10.2018 , 11:27

Doi poliţişti din Argeş, reţinuţi după ce dădeau permise de conducere pentru 300 de euro Doi poliţişti din Argeş, reţinuţi după ce dădeau permise de conducere pentru 300 de euro - Arhivă

Doi poliţişti din judeţul Argeş au fost reţinuţi după ce anchetatorii au descoperit că cei doi dădeau permise de conducere pentru 300 de euro.

Unul dintre poliţişti este examinator la Serviciul Regional Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Argeş, iar altul este din comuna Bradu.

Potrivit unor surse, ofiţerii DGA au efectuat, ieri dimineaţă, percheziţii domiciliare la cei doi suspecţi, ambii fiind luaţi de acasă şi duşi la audieri.

Articolul continuă după reclamă

La finalul audierilor, ambii poliţişti au fost reţinuţi, iar astăzi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi poliţişti primeau mită pentru a aranja unor tineri obţinerea permiselor de conducere.

În special, poliţiştii aranjau ca cei care le dădeau şpagă să treacă proba practică a examenului de obţinere a permisului de conducere.

Cei doi agenţi ar fi primit sume cuprinse între 200 şi 400 de euro pentru a le da permise de conducere candidaţilor care nu erau siguri că vor trece proba practică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Doi poliţişti din Argeş, reţinuţi după ce dădeau permise de conducere pentru 300 de euro