Antena Meniu Search
x

Polițiști atacaţi cu bâtele de zeci de localnici, la Nuşfalău. Oamenii legii au tras focuri de armă ca să se apere

Doi poliţişti din Sălaj au fost atacați au fost atacați cu bâte și pietre de peste 50 de localnici, după ce au fost chemați în localitatea Nuşfalău să aplaneze un scandal iscat între trei persoane.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 17.08.2020, 10:11

Poliţişti atacaţi cu bâte şi pietre, în Sălaj. Peste 50 de localnici s-au năpustit asupra lor
Poliţişti atacaţi cu bâte şi pietre, în Sălaj. Peste 50 de localnici s-au năpustit asupra lor - Sindicatul Europol
  • Polițiștii au fost chemați să aplaneze un scandal iscat între trei persoane.
  • Oamenii legii au tras opt focuri de armă pentru a se apăra de furia localnicilor.

La sosirea poliţiştilor, la faţa locului s-au strâns peste 50 de persoane, având asupra lor bâte, şi i-au ameninţat pe poliţişti că dacă vor interveni îi vor bate şi le vor distruge autospeciala din dotare.

Oamenii legii au tras opt focuri de armă

„Pentru a calma spiritele cei doi polițiști au fost nevoiți să tragă opt focuri de avertisment, aspect care nu i-a intimidat pe cetățenii cu drepturi care s-au considerat <abuzați> și au aruncat cu pietre spărgând parbrizul autospecialei și provocând mai multe avarii elementelor de caroserie”, spun sindicaliștii de la Sindicatul Europol.

Polițiști atacați cu bâte și pietre

”Așadar, domnule ministru, nu este de ajuns să fim cu legea și cu ochii pe acești rău-făcători, întrucât pe zi ce trece, e tot mai limpede că pachetul legislativ privind autoritatea polițiștilor trebuie reformat în mod radical pentru a nu mai fi nevoiți să ne plângem eroii!”, au mai scris sindicațiștii.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Polițiști atacaţi cu bâtele de zeci de localnici, la Nuşfalău. Oamenii legii au tras focuri de armă ca să se apere