Antena Meniu Search
x

Polițiști chemaţi să aplaneze un conflict, atacați cu toporul în Bucureşti

O ceartă cu nevasta s-a sfârşit rău pentru un bărbat din Bucureşti. După ce a făcut scandal în familie şi în cartier, s-a trezit cu poliţia la uşă.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 25.08.2020, 21:29

Vezi și
  • Câteva focuri de armă au pus capăt scandalului. Bărbatul a fost împuşcat în mână de unul dintre mascaţi cu un pistol cu bile de cauciuc.

Nu s-a lăsat şi s-a năpusit la luptătorii din forţele speciale cu toporul. A fost pus la punct cu gloanţe de cauciuc.

Scandalul a izbucnit în toiul nopţii după câteva pahare de alcool. Individul de 43 de ani şi-a dat afară din casă soţia şi a început să îşi lovească copiii.

Alarmaţi vecinii au sunat la 112. Intervenţia mascaţilor a pus paie pe foc. Pe imaginile suprinse de martori se vede cum un negociator încearcă minute în şir să rezolve paşnic conflictul. În zadar însă. Ascuns în spatele celor doi copii bărbatul îi ameninţă pe poliţişti. 

Câteva focuri de armă au pus capăt scandalului. Bărbatul a fost împuşcat în mână de unul dintre mascaţi cu un pistol cu bile de cauciuc. Alţi doi agenţi au reuşit să îl încătuşeze.

După ce va fi externat bărbatul va fi audiat. El este acuzat de ultraj după ce s-a năpustit asupra poliţiştilor cu toporul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Polițiști chemaţi să aplaneze un conflict, atacați cu toporul în Bucureşti