Antena Meniu Search
x

O bandă de hoţi de lux care ataca locuinţele oamenilor bogaţi a primit "vizita" poliţiştilor. Imagini spectaculoase de la raiduri

Ani de zile au furat din casele oamenilor bogaţi, dar şi din sediile unor firme! Acum, însă, a fost rândul lor să primească vizite neaşteptate. Peste 100 de poliţişti au acţionat simultan pentru a anihila o reţea de spărgători de lux.

Vezi și

Ani de zile au furat din casele oamenilor bogaţi, dar şi din sediile unor firme! Acum, însă, a fost rândul lor să primească vizite neaşteptate. Peste 100 de poliţişti au acţionat simultan pentru a anihila o reţea de spărgători de lux.

După ce, în ultimii patru ani au dat spargeri una după alta, acum a venit rândul lor să primească nişte vizite neaşteptate. Aşa că spărgătorii de case de lux din Timiş, Arad şi Mehedinţi s-au trezit pe cap cu poliţiştii. În total, 100 la număr. 

Grupul de spărgători a început să se organizeze acum 4 ani. La început, din el făceau parte doar trei indivizi, spun procurorii. Însă, de-a lungul timpului, li s-au alăturat încă 14 persoane. Erau foarte bine organizaţi şi nu acţionau decât la pont. Aşa se face că, o dată la câteva luni, spărgeau casa unui om înstărit.

Hoţii îi analizau programul, dar îi şi evaluau bunurile de valoare. Nici firmele nu erau însă ocolite. Ba dimpotrivă, unul dintre ultimele jafuri a fost la un Cămin de Bătrâni din Timişoara. După ce au intrat iniţial în casa administratorului de acolo şi au furat ceasuri şi bijuterii, dar şi cheile de la Cămin, indivizii au deschis mai multe seifuri şi au plecat cu peste 25.000 de lei.

De la sediul unei alte societăţi, au furat lingouri din aur, în valoare de aproape o jumătate de milion de lei. Însă nicio spargere nu a depăşit prima lor lovitură. Atunci au reuşit să sustragă un milion 200 de mii de euro, din locuinţa unui pictor austriac. 

Mulţi dintre suspecţi nu au fost însă găsiţi la adrese, aşa că doar 8 dintre ei au ajuns în faţa anchetatorilor. Iar dintre cei care îi coordonau, numai unul a fost găsit. Surse din anchetă spun că mulţi dintre cei vizaţi acum sunt clienţi vechi de-ai poliţiştilor. Au mai fost implicaţi şi în alte spargeri, dar au fost lăsaţi liberi de judecători. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O bandă de hoţi de lux care ataca locuinţele oamenilor bogaţi a primit "vizita" poliţiştilor. Imagini spectaculoase de la raiduri