Antena Meniu Search
x

Video Polițiștii care l-au oprit în trafic pe Daniel Horodniceanu ar fi vizați de un dosar penal, susțin surse judiciare

Cei doi polițiștii care l-au oprit în trafic, în luna mai, pe fostul şef al DIICOT, procurorul Daniel Horodniceanu, ar fi vizați de un dosar penal, susţin surse judiciare.

de Redactia Observator

la 07.07.2023, 09:51

Vezi și

Cel care e deranjat că e oprit degeaba în trafic e Daniel Horodniceanu, fostul șef al DIICOT, în prezent vicepreședinte CSM. Iar polițiștii îi răspund că a depășit mașina de poliție fără să semnalizeze. A urmat apoi un dialog destul de spumos din care reiese că procurorul abuzează de putere în faţa unui polițist la datorie.

Pentru dialogul de atunci, Inspecția Judiciară a CSM l-a trimis în judecată disciplinară pe Horodniceanu. Iar acum, ceea ce s-a întâmplat în acea noapte se cercetează în cadrul unui dosar deschis in rem, care privește presupuse fapte, și nu persoane.

Dosarul a fost inițiat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, dar a fost preluat de Parchetul Curţii de Apel Iași. În cadrul acestui dosar, cei doi poliţişti ar fi fost audiați, iar telefoanele le-ar fi fost ridicate pentru percheziția informatică, susţin surse judiciare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Polițiștii care l-au oprit în trafic pe Daniel Horodniceanu ar fi vizați de un dosar penal, susțin surse judiciare