Antena Meniu Search
x

Foto Polițiștii din Botoşani, "aventură" de 4 km prin zăpadă pentru percheziții într-un dosar de viol. 2 bărbați ar fi abuzat un alt bărbat la o stână

Polițiștii din Botoșani au avut parte de o adevărată aventură pentru a ajunge la doi bărbaţi care ar fi abuzat sexual un alt bărbat, la o stână din apropierea comunei Vorona. Autorităţile au mers 4 kilometri, prin zăpadă, pentru a face percheziţii la domiciliul acestora. 

de Redactia Observator

la 08.04.2023, 18:32

Polițiștii din Botoşani, "aventură" de 4 km prin zăpadă pentru percheziții într-un dosar de viol
Polițiștii din Botoşani, "aventură" de 4 km prin zăpadă pentru percheziții într-un dosar de viol - ISU Botoşani

Potrivit IPJ Botoșani, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 46 de ani și unui tânăr, de 24 de ani, ambii din comuna Vorona, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate și viol.

"În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 13 spre 14 iunie 2022, cei doi ar fi ținut victima, un bărbat de 52 de ani, împotriva voinței sale, la o stână din extravilanul comunei Vorona, unde ar fi agresat-o și ar fi supus-o mai multor acte sexuale", au explicat anchetatorii, transmite Mediafax.

Şapte persoane au fost duse la audieri

Polițiștii au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, la locuințe și imobile aparținând persoanelor bănuite de comiterea faptelor, din comuna Vorona, prilej cu care au fost ridicate mai multe bunuri.

Totodată, șapte persoane au fost duse la audieri. Dintre acestea, două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentate în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Polițiștii din Botoşani, "aventură" de 4 km prin zăpadă pentru percheziții într-un dosar de viol. 2 bărbați ar fi abuzat un alt bărbat la o stână