Antena Meniu Search
x

Polițiștii rămân țintele umilințelor! Un şofer beat oprit în Maramureş i-a ameninţat pe agenţii rutieri

Un nou caz de abuz împotriva agenților rutieri a fost făcut public. S-a întâmplat în Maramureş, unde un şofer beat i-a ameninţat pe polițiști.

Vezi și

La două zile după ce un poliţist din Tulcea a fost pălmuit şi înjurat, un nou caz de abuz împotriva agenților rutieri a fost făcut public. S-a întâmplat în Maramureş, unde un şofer beat i-a ameninţat pe polițiștii care l-au reţinut.

Deşi şoferul este încătuşat, poliţiştii din imagini sunt cei care par că au mâinile legate. Bărbatul refuză să coopereze. Se zbate, ameninţă, îi înjură şi îi provoacă pe cei doi agenţi. 

Scenele violente vin la doar o zi după ce un alt poliţist, din Tulcea, a fost pălmuit pe stradă. Singur în misiune, pare depăşit de situaţie. 

În timp ce bărbatul care-l pălmuieşte a fost arestat pentru 30 de zile, Inspectoratul General al Poliţiei Române vrea să afle de ce poliţistul era singur în patrulă.

Inca din vara, ministrul Carmen Dan le-a promis politistilor ca nu vor mai pleca singuri în misiune si in patrulare, ca dintr-o echipa vor face parte cel putin 3 oameni ai legii. In realitatea, promisiunea nu a fost onorata, iar dovada e cazul din Tulcea, pe care oficialii ministerului refuza sa-l comenteze.

Toate aceste situaţii ar fi trebuit evitate odată cu intrarea în vigoare a noului Statul al Poliţistului. Modificările iniţiate în vara acestui an nu au fost adoptate nici până astăzi. Legea este în dezbatere publică de la finalul lunii noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Polițiștii rămân țintele umilințelor! Un şofer beat oprit în Maramureş i-a ameninţat pe agenţii rutieri