Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Poliţiştii rutieri şi inspectorii RAR, la "vânătoare" de şoferi cu maşini şi motociclete modificate, pe străzile Capitalei

Cine a turat prea tare motoarele, s-a trezit cu poliţia pe urme. Poliţiştii de la Rutieră au ieşit noaptea trecută pe marile artere ale Capitalei, însoţiţi de inspectorii RAR, şi au împărţit amenzi celor care încalcă legislaţia în vigoare. Zeci de şoferi s-au ales cu sancţiuni uriaşe, iar 13 au rămas şi fără certificatul de înmatriculare. 

de Redactia Observator

la 25.09.2021 , 09:05

Polițist - șofer:

- Aveţi o amendă de 3.405 de lei.

- 3.405 de lei?

Vezi și

- Da. Şi jumătate în 15 zile. Aici aveţi dovezile pentru talon şi pentru numere. Nu mai aveţi dreptul să circulaţi, maşina se imobilizează şi remediaţi problemele. 

Pe acelaşi subiect

Multe maşini s-au dovedit un adevărat pericol. Unele au fost încadrate în categoria "risc iminent de accident", aşa că au putut fi luate de acolo doar cu platforma. 

Se aude bine? O vând, cine vrea să îmi scrie pe Facebook. 

Maşina acestui tânăr avea modificări neomologate la sistemul de evacuare şi suspensie, lumini de altă intensitate, iar sistemul ABS şi AIRBAG era nefunţional. 

Andra Arsintescu - Brigada Rutieră: "Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional, totodată asupra ei s-a dispus şi măsura reţinerii certificatului de înmatriculare, precum şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare".

Motocicliştii, verificaţi şi ei de inspectorii RAR

Alt şofer a rămas fără talon, după ce inspectorii Registrului Auto Român au constat că maşina prezintă modificări la sistemul de evacuare a noxelor şi scurgeri de combustibil şi ulei.  

În total, au fost controlate peste 50 autovehicule, dintre care 10 motociclete, iar valoarea sancţiunilor contravenţionale a fost de peste 20.500 lei. Poliţiştii au retras 13 certificate de înmatriculare pentru defecţiunile tehnice şi 3 seturi de plăcuţe de înmatriculare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Poliţiştii rutieri şi inspectorii RAR, la "vânătoare" de şoferi cu maşini şi motociclete modificate, pe străzile Capitalei