Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Polițiștii vor fi controlați acasă în timpul concediului medical! Şef Poliţie: "Se vor efectua verificări inopinate la domiciliile cadrelor"

Poliţia Municipiului Girgiu a emis un document prin care se dispune ca poliţiştii să fie verificaţi la domiciliu atunci când se află în concediu medical.

de Redactia Observator

la 14.04.2018 , 15:16

Sindicatul Poliţiştilor Europol a publicat pe site un document emis de Poliţia Municipiului Girgiu prin care se dispune ca poliţiştii să fie verificaţi la domiciliu atunci când se află în concediu medical.

Este vorba despre Dispoziţia şefului Poliţiei municipiului Giurgiu Nr.228097, emisă în 4 aprilie 2018.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Sindicaliştii condamnă decizia luată de şeful Poliţiei Giurgiu, Alexandru Cocoş.

Potrivit acestora, dispoziţia "nu îndeplinește nicio condiție minimală prevăzute de lege".

"Ceea ce a pus pe hârtie managerul Cocoș reprezintă gradul de pregătire profesionala existent și promovat cu ardoare în eșaloanele superioare ale MAI, în rândul celor ce ar trebui să poarte cu cinste uniforma de polițist", scriu sindicaliştii pe site.

"Tot mai des, realitatea ne demonstrează cum, sub oblăduirea MAI, Poliția Română se transformă în ceea ce PCR-ul promova pe timpul Republicii Socialiste Romania. Adică îmbrăcăm Cel dintâi analfabet din coteț, îi oferim funcții importante și îi aplaudăm prostia propăvăduită", mai scriu poliţiştii de la Europol.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Polițiștii vor fi controlați acasă în timpul concediului medical! Şef Poliţie: "Se vor efectua verificări inopinate la domiciliile cadrelor"