Antena Meniu Search
x

Poliţistul care a izbit o bătrână de 90 de ani de maşină, cercetat pentru purtare abuzivă (Video)

Poliţia Ilfov informează că poliţistul care a bruscat-o pe femeia de 90 de ani este cercetat pentru purtare abuzivă. El a fost filmat pe ascuns în timp ce izbeşte o bătrână de 90 de ani de maşina Poliţiei, enervat că femeia nu stă locului şi nu-şi aduce aminte anul naşterii.

Poliţia Ilfov informează că poliţistul care a bruscat-o pe femeia de 90 de ani este cercetat pentru purtare abuzivă.

El a fost filmat pe ascuns în timp ce izbeşte o bătrână de 90 de ani de maşina Poliţiei, enervat că femeia nu stă locului şi nu-şi aduce aminte anul naşterii.

"La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 9:30, un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție al   Județului Ilfov - Poliția Orașului Voluntari, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat verificări într-o lucrare ce avea ca obiect o stare de conflict între niște persoane care au domiciliul pe Bulevardul Eroilor, din orașul Voluntari. Polițistul în cauză a procedat la legitimarea unei femei, implicate în acest conflict, iar întrucât aceasta nu a furnizat informații care să ducă la stabilirea identității, invocând diverse scuze și încercând să plece de lângă echipajul de poliție, polițistul a utilizat forța. În urma acestui eveniment, persoana în cauză nu a fost rănită. La data de 15 octombrie a.c., conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov a dispus Biroului Control Intern Ilfov efectuarea de verificări, cu privire la modul în care polițistul a acționat la fața locului, în această cauză. În urma verificărilor efectuate de către Biroul Control Intern, s-a dispus declanșarea cercetării prealabile față de polițist. Totodată, la data de 15 octombrie  a.c., ofițerii Biroului Control Intern s-au sesizat din oficiu față de polițist, cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă", precizează Compartimentul de Relații Publice al I.P.J. Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Poliţistul care a izbit o bătrână de 90 de ani de maşină, cercetat pentru purtare abuzivă (Video)