Antena Meniu Search
x

Video Polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, chemat la Brigada Rutieră pentru expertiza mașinii

A început expertiza maşinii poliţistului care a omorât o fetiţă de 11 ani pe trecerea de pietoni, în Capitală. Agentul a fost astăzi prezent la Brigada Rutieră ca să asiste la proceduri. 

de Redactia Observator

la 27.01.2022, 17:45

Vezi și

Anchetatorii vor să afle de la expertul tehnic cu ce viteză circula poliţistul atunci când s-a produs tragedia, dar şi dacă maşina era într-o stare tehnică bună. 

Mai exact dacă frânele, sistemul de direcţie sau semnalizarea funcţionau bine. Cel care a cerut procurorului să se facă expertiză tehnică este avocatul familiei Raisei, fetiţa ucisă.

Adrian Cuculis, avocatul angajat de familia Raisei, a cerut audierea unei femei care conducea o mașină aflată în spatele autospecialei de poliție și care ar fi surprins momentul impactului cu o cameră de bord.

Avocatul mai solicită și audierea polițistului de la secția 5, cel care i-a dat polițistului care a condus automobilul o jachetă neinscripționată pentru a se feri, cel mai probabil, de mulțimea strânsă la locul accidentului.

Va fi audiată de polițiști și Marina, cealaltă copilă accidentată. Audierea nu va fi efectuată la Parchet, ci probabil la domiciliul său.

Poliţistul se află acum sub control judiciar și a refuzat să facă declarații la ieșirea de la Parchet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, chemat la Brigada Rutieră pentru expertiza mașinii