Antena Meniu Search
x

Poliţistul cu BMW care a băgat-o pe Ana Maria în comă era beat. Povestea cumplită a fetei din Buzău

Poliţistul cu BMW care a băgat-o pe Ana Maria în comă era beat. Fata din Buzău are o cumplită poveste de viaţă, iar părinţii ei trăiesc o dramă teribilă, după ce acum un an şi-au pierdut şi unul dintre fii.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.03.2020, 08:03

Poliţistul cu BMW care a băgat-o pe Ana Maria în comă era beat. Fata din Buzău are o cumplită poveste de viaţă, iar părinţii ei trăiesc o dramă teribilă, după ce acum un an şi-au pierdut şi unul dintre fii.

Polițistul buzoian care, duminică dimineață, la volanul uni BMW, a provocat un accident în urma căruia a fost rănit atât el, cât și pasagera din dreapta sa ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice. 

Starea gravă a polițistului nu a permis colegilor săi să-i măsoare alcoolemia la locul accidentului, dar analizele probelor de sânge luate la spital a indicat o alcoolemie de 1,5 grame alcool/litru, scrie Libertatea.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a preluat cercetările în acest caz, iar inspectorul Bogdan Soare va fi cercetat atât pentru vătămare corporală din culpă, cât și pentru conducere sub influența alcoolului. Conducerea IPJ Buzău va declanșa o anchetă disciplinară în cazul polițistului de la Rutieră care a provocat accidentul de duminică dimineață.

Pe acelaşi subiect

Ana Maria, tânăra de nici 20 de ani care era pe locul din dreapta în BMW-ul făcut praf pe DN1 B, lîngă Pietroasele, e în comă şi a fost transferată la Bucureşti, starea ei fiind extrem de gravă, iar medicii rezervaţi în privinţa unui procostic.

Ana Maria şi Bogdan ar fi petrecut sâmbătă seară în două cluburi, din Buzău și Pietroasele, iar accidentul s-a produs pe drumul de întorarcere către casă. Ofițerul din cadrul IPJ Buzău nu ar fi acordat prioritate unei autoutilitare.

Poveste cumplită de viaţă a fetei din Buzău

Familia fetei, din Lopătari, e în stare de șoc. Accidentul care le-a băgat copila în comă vine la mai puțin de un an de la pierderea fiului lor, Adrian, fratele mai mic al Anei Maria, scrie Ştiri de Buzău.

Din cauza unor neîmpliniri în dragoste, Adrian s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni. Avea 17 ani și învăța în Liceul de Arte. "Vei ramane vesnic in sufletele noastre,suflet bland! Te astept inapoi sa imi alini suferinta cu imbratisarile tale!! Te iubesc din tot sufletul fratiorul meu cel mic!", scria Ana Maria pe Facebook după acest eveniment tragic.

Ana Maria mai are un frate mai mare, subofiţer în armată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Poliţistul cu BMW care a băgat-o pe Ana Maria în comă era beat. Povestea cumplită a fetei din Buzău