Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţistul de la trupele speciale care a lovit un şofer de 18 ani într-o benzinărie din Sibiu, reţinut şi suspendat din funcţie

Poliţistul care a lovit un şofer cu pumnii şi picioarele a fost reţinut pentru 24 de ore, a declarat miercuri purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, Teodora Iacob.

de Redactia Observator

la 04.09.2024 , 09:58

"Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu. În cursul nopţii suspectul a fost audiat şi procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt în desfăşurare", a precizat Teodora Iacob.

În paralel, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu desfăşoară o anchetă internă privind poliţistul reţinut, a declarat marţi seara purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Poliţistul a fost retras din funcţie

Articolul continuă după reclamă

Polițistul acuzat că a atacat un șofer într-o benzinărie din Sibiu a fost suspendat din funcție.

Pe acelaşi subiect

„Având în vedere ordonanța de reținere pentru 24 de ore a Parchetului de la lângă Judecătoria Sibiu emisă împotriva polițistului cercetat pentru lovire și alte violențe si distrugere, la data de 3 septembrie, începând cu ora 21:00, prin Dispoziția șefului IPJ Sibiu, s-a dispus suspendarea din funcție a polițistului, perioada în care acesta nu beneficiază de niciun drept dintre cele prevăzute de Legea 360/2002. Totodată, polițistului i se retrag lucrările, armamentul și echipamentele care i-au fost repartizate”, transmite IPJ Sibiu.

Un şofer a reclamat luni că a fost lovit pe o stradă din Cisnădie de către poliţistul sibian, aflat în timpul liber. "În seara de 1 septembrie a.c., la nivelul Poliţiei Oraşului Cisnădie s-a înregistrat o plângere penală prin care un tânăr reclamă faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 19,30, în Cisnădie, ar fi fost agresat de către şoferul unei autoutilitare, bărbatul lovind şi portiera stânga faţă a autoturismului în care se afla tânărul, în calitate de conducător auto", se arată într-un comunicat transmis luni de IPJ Sibiu.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, respectiv distrugere. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Poliţistul de la trupele speciale care a lovit un şofer de 18 ani într-o benzinărie din Sibiu, reţinut şi suspendat din funcţie