Antena Meniu Search
x

Pompierii din Prahova, intervenţie pentru salvarea unui bărbat electrocutat şi rămas pe un stâlp. Ar fi vorba despre un electrician

Echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au fost trimise, marţi, pentru a interveni în cazul unui bărbat care s-a electrocutat şi a rămas pe un stâlp de electricitate. Primele date oferite de persoana care a sunat la 112 arată că este vorba despre un electrician care lucra la linia de alimentare.

de Redactia Observator

la 20.09.2022, 12:49

Ar fi vorba despre un electrician
Pompierii din Prahova, intervenţie pentru salvarea unui bărbat electrocutat şi rămas pe un stâlp - Profimedia

Pompierii prahoveni intervin, marţi, pentru coborârea unui bărbat care s-a electrocutat, în timp ce se afla pe un stâlp, în localitatea Puchenii Moşneni. Potrivit ISU Prahova, primele date oferite de o persoană care a sunat la 112 pentru a cere ajutor arată că este vorba despre un electrician care făcea lucrări pe linia de alimentare cu energie electrică, potrivit News.ro.

La locul incidentului au fost trimise mai multe echipaje, între care o ambulanţă şi autospeciala de terapie intensivă mobilă a SMURD, la ora transmiterii acestei ştiri intervenţia fiind în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Pompierii din Prahova, intervenţie pentru salvarea unui bărbat electrocutat şi rămas pe un stâlp. Ar fi vorba despre un electrician