Antena Meniu Search
x

Porc mistreț, filmat pe străzile Ploieștiului. Animalul sălbatic fugea când pe șosea, când printre mașini - VIDEO

Un mistreț a fost filmat plimbându-se nestingherit pe străzile din Ploiești. S-a întâmplat noaptea trecută, în cartierul Mihai Bravu. Animalul era singur și fugea când pe drum, când printre mașini.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.05.2021, 20:02

Vezi și

Potrivit celui care a surprins animalul pe străzi, scena s-a petrecut noaptea trecută, pe străzile din cartierul ploieștean Mihai Bravu.

Când a văzut mistreţul, omul a oprit maşina şi a început să filmeze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile au fost publicate de Ziarul Incomod.

Porc mistreț, pe străzile Capitalei

Un incident asemănător s-a întâmplat în Bucureşti, în urmă cu doi ani, când un porc mistreţ a ieşit la plimbare într-un ansamblu rezidenţial din sectorul 6. 

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum animalul sălbatic traversează strada, printre maşinile parcate, la câţiva metri de mai mulţi oameni.

Un câine a reuşit să pună pe fugă mistreţul, în timp ce locuitorii din zonă au cerut autorităţilor să prindă animalul sălbatic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Porc mistreț, filmat pe străzile Ploieștiului. Animalul sălbatic fugea când pe șosea, când printre mașini - VIDEO